به گزارش جی کی نیوز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت عدم مصرف سحری موجب افت قند خون، کاهش تمرکز و سردرد، کاهش توان جسمی، عصبانیت و بیحوصلگی، بیقراری، بوی بددهان و دردهای عضلانی میشود.
نگار چاهی بخش افزود غذاهای دیرهضم مانند میوه، سبزی، غلات سبوسدار، حبوبات، انواع خورشتها با پلو همراه با سالاد و سبزیخوردن، ماست کمچرب غذاهایی هستند که توصیه میشود افراد در وعده سحری خود از آنها استفاده کنند.
وی گفت بهترین سبزی برای وعده سحری کاهو است و افراد باید آبلیمو ترش تازه را در پایان وعده سحری خودمصرف کنند.
چاهی بخش افزود افراد از مصرف غذاهای خشک و سرخکرده در هنگام سحری پرهیز کنند.
وی گفت انواع کوکو سبزی و سیبزمینی، کباب، جوجهکباب، غذاهای سرخکرده و چرب و ادویهدار در وعده سحری استفاده نشود.
چاهی بخش گفت روزه داران بهتر استدر افطار از شیر ولرم و خرما استفاده کنند و از شیرینیهایی مثل بامیه و زولبیا استفاده نکنند که موجب افزایش کلسترول خون میشود.