به گزارش جی کی نیوز ، (چهارشنبه ۲۲ مرداد ) سیدمحمدجواد موسوی رییس پایانه نفتی خارگ از نجات سرنشینان یک فروند شناور لنج باری در نزدیکی جزیره خارگ خبرداد
و اظهار داشت: با اعلام مرکز کنترل و ترافیک دریایی اداره بندر و دریانوردی خارک مبنی بر امداد رسانی به یک فروند شناور لنج باری به علت ازکارافتادگی موتور لنج و امکان غرق شدن شناور با توجه به طوفانی بودن دریا ، بلافاصله کارشناسان ومهندسین فنی و دریایی اداره عملیات دریایی پایانه نفتی خارگ با قید فوریت به محل اعزام شدند .
وی افزود : شناور هفت تیر راس ساعت 14:05 دقیقه به محل حادثه در موقعیت طول جغرافیایی 50 درجه و 13 دقیقه شرقی و عرض جغرافیایی 29 درجه و 16 دقیقه شمالی جزیره خارگ اعزام و پس از 2 ساعت تلاش و علیرغم مواج بودن بودن دریا و ارتفاع 4 فوتی امواج دریا موفق به نجات شناور و سرنشینان آن شدند.
موسوی تصریح کرد : شناور مذکور ، با شش خدمه از آبادان به سمت دوبی در حرکت بود که ظهر امروز در نزدیکی جزیره خارگ به علت خرابی موتور و مواج بودن دریا دچار آب گرفتگی و خطر غرق شدگی قرار گرفت .
عبدالعباس حسین نژاد ناخدای شناور مذکور نیز در گفت گویی از اقدام به موقع پرسنل عملیات دریایی پایانه نفتی خارگ و شناور هفت تیر و ناخدا غلامرضا گنجی و کاپیتان مصطفی صفی خانی و ناخدا غلامرضا عنانی در نجات شناور تشکر و قدردانی نمودند.