به گزارش جي كي نيوز؛ يك متخصص تغذيه در گفتگو با ایسنا اظهار داشت: خرما به علت داشتن ويتامين B12 و C و املاحي چون كلسيم و فسفر تغذيهاي مناسب براي رشد عضلاني و رژيم غذايي مناسب است و زماني كه اين ماده لذيد با شير مخلوط شود، تبديل به غذايي بسيار مقوي و مفيد ميشود. بسكي، بيان كرد: خرما بهترين غذا براي زنان باردار بوده و از سرطان شكم پيشگيري ميكند و اين ماده غذايي به گرسنگان يك احساس سيري آرامي ميدهد كه به همين علت است كه متخصصان تغذيه خوردن آن را بسيار سفارش ميكنند.
اين متخصص با بيان اينكه خرما يبوست را از بين ميبرد، افزود: مصرف مداوم خرما سبب ميشود كه ارگانيسمهاي پاتولوژيك را تحت تأثير قرار داده و به رشد باكتريهاي مفيد كمك شاياني ميكند و خرماي خيس شده يك داروي طبيعي مفيد براي تقويت قلب است و به علت طبع گرمش براي افرادي كه از دل درد رنج ميبرند، بسيار سودمند و اثربخش است.
وي ادامه داد: خرما سرشار از ويتامينهاي B بوده و اين سبب ايجاد تعادل در بين سلولهاي اعصاب و روان بوده و همچنين خرما به نوعي يك آرامبخش طبيعي محسوب ميشود. سبكي ابراز داشت: خرما حاوي مقدار زيادي آهن است و كمخوني را در افراد جبران میکند و افرادي كه ديابت دارند، ميتوانند بهعنوان يك قند طبيعي از آن استفاده كنند.